Застраховка За Дома

За дома

Застраховката е създадена по идея на SDI и се предлага единствено в нашите офиси.

Застраховайте Вашия дом и имуществото в него срещу кражба, пожар, земетресение, природни бедствия, ВиК аварии, наводнения, причинени от съседи, токов удар и късо съединение!

Осигурете си и средства за наем в случай на нужда!

Изберете високи покрития на цена с до 50% по-ниска от стандартната, А СЕГА И ДОПЪЛНИТЕЛНА 10% ОТСТЪПКА ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН.

За сключването на застраховката не се изисква оглед на жилището. Не е необходим и опис на имуществото за покритие „Кражба чрез взлом” до 10 000 лева.

Обезщетенията се определят спрямо пазарните цени на имуществото, отчитайки вида и качеството му към момента на настъпване на застрахователното събитие.

КолелоНОВО! Застраховайте велосипедите на Вашето семейство срещу Кражба и Повреда при ПТП с покритие от 100 до 5 000 лв., на цени от 20,00 лв. на година.

Застраховател по тази полица е ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп.
Срокът на застраховката е 1 година.

za doma


Клиентите с клубна карта SDI ползват допълнително 10% ОТСТЪПКА от посочената цена, само на място в офисите на SDI.

Можете да изберете и различни от посочените покрития, а ние ще Ви предложим индивидуална оферта с 20% отстъпка от стандартните цени и допълнителна 10 % отстъпка с клубна карта SDI.

* В посочените цени не е включен 2% данък върху застрахователните премии.
** Съгласно проучване на SDI за съотношение цена/покрития/нужди.
*** Допълнителна отстъпка с клубна карта не се предлага при застраховка на велосипеди.Поръчай онлайн Застраховка за Дома ТУК.

Общите условия на Застраховка за Дома може да прочетете ТУК.

Рейтинг: 4.32 от 5. Гласували общо: 284 потребители