Онлайн застраховане

Виж цените с няколко клика и поръчай онлайн.Очаквайте скоро възможност за
онлайн поръчка на АВТОКАСКО, ЗДРАВНИ ЗАСТРАХОВКИ и други.
Всички застраховки може да сключите в нашите офиси.
Очаквайте скоро възможност
за онлайн поръчка на 
АВТОКАСКО,
ЗДРАВНИ ЗАСТРАХОВКИ
и други.
Всички застраховки може да сключите
в нашите офиси.Защо от SDI?

SDI напомня с SMS ЗА ВСЯКА ВНОСКА или изтичаща полица.*
Получавате безплатно КЛУБНА КАРТА SDI за отстъпки от застраховки и в търговски обекти на наши партньори - бензиностанции, центрове за гуми, магазини и др.
ПРИ НАС Е СИГУРНО! SDI е най-големият застрахователен брокер в България, с повече от 700 000 доволни клиента. Ние предлагаме услугите си в повече от 200 офиса в 39 града в България.
Повечето ни офиси РАБОТЯТ ДО КЪСНО, включително събота и неделя.

Ако поръчате онлайн:

Получавате БЕЗПЛАТНА експресна доставка до офис на SDI. Можете да изберете бърза доставка до Ваш адрес или офис на Speedy на стойност 4,49 лв.
Доставката обичайно се извършва в срок от ЕДИН РАБОТЕН ДЕН, от издаването на документите. Поръчка, заявена в неработни дни или извън работно време (от 09:00 до 18:00 ч.), се обработва в първия/следващия работен ден.
ИЗБИРАТЕ КАК ДА ПЛАТИТЕ - в брой при доставка, чрез ePay.bg или онлайн с банкова карта.
Вашите лични данни са ЗАЩИТЕНИ чрез криптирана връзка.
*Изпращанeто на SMS не отменя ангажимента на клиента да следи сроковете, тъй като поради технически или други причини SMS може да не бъде доставен. **За да няма прекъсване покритието Ви, поръчката за плащане на вноска трябва да е подадена най-малко 2 (два) работни дни преди изтичане на 14-дневния срок от падежа на вноската („гратисен период“). При подновяване на Гражданска отговорност, поръчката за нова полица трябва да е подадена най-малко 2 (два) работни дни преди крайната дата на валидност на полицата.