31.05.2018

SDI е "Застрахователен брокер на годината"

и затвърди лидерската си позиция сред най-добрите брокери в България

На 30 май в “София Хотел Балкан“, зала “Роял”, се състоя церемония по връчване на престижните годишни награди "Застрахователен брокер на годината”, "Застраховател на годината" и "Пенсионноосигурително дружество на годината”.

 

На юбилейната, десета церемония SDI спечели първо място в категория „Застрахователен брокер - Общо застраховане“ за 2017 г., а наградата бе връчена на г-н Кольо Делев – управляващ съдружник в SDI брокер от г-жа Ралица Агайн - Заместник-председател на Комисията за финансов надзор.

 

Най-висок начислен премиен приход по продукти от Общо застраховане и най-висок ръст в абсолютна стойност на начисления премиен приход по продукти от Общо застраховане за 2017 г. спрямо 2016 г. са само част от критериите, които отредиха на SDI първата позиция сред всички останали конкуренти за изминалата 2017-та година.

 

Наградите, които станаха известни като застрахователните "Оскари”, се организират за десета поредна година от Българската асоциация на застрахователните брокери, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

 

На тазгодишната церемония присъстваха повече от 250 гости сред които, вицепремиера г-н Валери Симеонов, г-жа Карина Караиванова - председател на Комисията за финансов надзор, представители на политическия елит, както и гости от  Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (EIOPA) и представители на Европейската актюерска асоциация.

 

Вече 14 години SDI предоставя на своите клиенти възможността да направят информиран избор при сключване на застраховки. Благодарение на широката си мрежа от офиси, както и компетентните и услужливи служители, SDI брокер успява за поредна година да защити първата си позиция на пазара на застрахователните брокери.

 

БЛАГОДАРИМ ЗА ПРИЗНАНИЕТО!
 

Благодарим на всички наши служители, без които успехите ни нямаше да бъдат възможни!

 

1

 

2

 

3