10.10.2017

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.

На 5-ти октомври 2017 г., в хотел „Балкан“ в гр. София застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври. На тържествената церемония бяха връчени и наградите от конкурса „Застрахователи за обществото”.

Конкурсът е основан като съвместна инициатива на Българската асоциация на застрахователните брокери, чийто член и съучредител е SDI и Асоциацията на българските застрахователи.

Основната цел на конкурса е да стимулира застрахователния бизнес да даде своя принос към обществено значими проекти и да отличи социално отговорните компании.

За трета поредна година общо 12 кампании се бориха за наградите, а призовете бяха раздадени на тържествения бал по случай професионалния празник на застрахователния бранш.

Големите победители са благотворителните инициативи на Булстрад Живот, Евроинс и Дженерали.

Ние в SDI вярваме, че този конкурс е един добър пример, който ще допринесе за едно по-задружно и социално ориентирано бизнес общество.