13.06.2017

Българските потребители отново избраха SDI брокер!

За четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

Щастливи сме да споделим, че за четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

Благодарни сме на нашите клиенти и на всички гласували за SDI брокер. Високата оценка, която ни е дадена, ние приемаме с отговорност и обещание за още усърдна работа, с която да оправдаем гласуваното ни доверие и в бъдеще.

„Любимите марки” на българските потребители получиха своето официално признание на специална церемония в хотел Хилтън в София. Събитието беше уважено от представители на над 45 компании, чиито марки взеха участие в тазгодишното издание на инициативата.

В класацията тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 390 марки в общо 39 категории.

През 2018 година потребителската класация „Любимите марки” ще се проведе за 10-та поредна година. По този повод инициаторите на проекта подготвят книга „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията „Любимите марки” през годините.