25.05.2016

SDI - Застрахователен брокер на годината!

Наградите за брокерите са част от събитието "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината".

На тържествена церемония в препълнената зала “София” на хотел “Маринела”, SDI получи приза "Застрахователен брокер на годината".

Наградите за брокерите са част от събитието "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината", което се провежда за девета поредна година и е сред най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор в България.

Класирането на компаниите и победителите в отделните категории бяха определени на база обективни официални критерии и показатели като пазарен дял, реализиран ръст, технически резултат и др.

Организатори на конкурса са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

Благодарим на всички наши клиенти, служители и партньори, без които успехът ни нямаше да бъде възможен!