13.05.2013

SDI получи признание от ДЗИ

SDI беше отличен с две награди на тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери.

SDI беше отличен с две награди на тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери


За четвърта поредна година на 25.04.2013г. в хотел Хилтън се проведе тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери, работещи с ДЗИ.

Традиционното събитие беше открито от г-н Недялко Чандъров председател на УС и Главен изпълнителен директор, който припомни историята на тези награди и постави акцент върху новото лого на ДЗИ и ценностите, вложени в него. Г-н Чандъров връчи бонусите за цялостно представяне през годината.

SDI беше отличен две награди – Екскурзия до Брюксел с посещение на централата на КВС и Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес. Наградите бяха връчени на г-н Ясен Христов - Съдружник и управител в SDI брокер.







Първата група отличени брокери получиха бонус за цялостно представяне през годината, като под внимание се взеха както ръст на приходите, така и печеливш бизнес и принос към печалбата на компанията ни.

Втората група награди бяха за брокери, които през последните години са имали значителен принос за  развитието и формирането на резултатите на цялата компания. Това е наградата за дял в премийния приход и комплексно представяне. Те бяха наградени с екскурзия до Брюксел, по време на която ще имат възможност да посетят централата на КВС.

Третата група награди бяха плакети, вдъхновени от трите измерения на новото лого – динамика, действие, доверие:
  •  Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес (Измерение Динамика)
  •  Плакет за Ръст на премийния приход през 2012 г. (Измерение Действие)
  •  Плакет за Доверен партньор 2012 г. (Измерение Доверие)
На събитието присъстваха членовете на УС на ДЗИ, целия висш мениджърски състав ДЗИ и представители на активните брокер в България.
Вечерта продължи с още изненади и подаръци, една от които беше прожекция на новия клип на ДЗИ в 3D формат.