14.07.2020

SDI отново е Брокер на годината!

Компанията спечели приза „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане” за 2019-та година на ежегодната церемония „Застраховател на годината и Застрахователен брокер на годината”

Награда

Събитието се проведе за 12-та поредна година. Негови организатори са  Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българска асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

Церемонията беше открита от Ректора на ВУЗФ – доц. Д-р Григорий Вазов, който е основател на Годишните награди и член на Организационния комитет на „Застраховател на годината и застрахователен брокер на годината”

Специални гости на церемонията бяха Председателят на Комисията за финансов надзор – г-н Бойко Атанасов и г-жа Илиана Христова, Заместник-председател на КФН. 

"Вярвам, че иновативността на застрахователните дружества изастрахователните брокери ще бъде онази водеща сила, която ще помогне да запазим позитивните тенденции в развитието" - заяви председателят на КФН.

Media

Компаниите бяха селектирани и избрани в класацията според вота на експертно жури, съставено от организаторите и на основа на обективни критерии, и показатели за постигнатите добри резултати.

SDI спечели приза “Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане”.

BAZB

Събитието завърши с традиционна колективна снимка на представителите на компаниите, спечелили призовете. Пластиките на наградите бяха изработени от художника Андрей Янев.  Цялото събитие можете да гледате на следния адрес: https://bit.ly/2VE4gZU  .