SDI отново е "Застрахователен брокер на годината"!
27.05.2022

SDI отново е "Застрахователен брокер на годината"!

Специалната наградата "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането" бе връчена на г-н Кольо Делев, управител на SDI. 

На тържествена церемония в присъствието на множество официални гости, представители на застрахователния и пенсионноосигурителния сектор, академичните среди и медиите се проведоха най-престижните годишни награди "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината" и "Застрахователен брокер на годината" за 2021 г., както и годишните награди на фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".


 

SDI беше отличен с приза "Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане", а специалната наградата "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането" бе връчена на г-н Кольо Делев, управител на SDI.
 


 

Най-добрите компании бяха определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, на база обективни публични критерии и показатели, а отличените получиха статуетка на богинята Нике и грамота.
 


 

Благодарим на нашите клиенти за доверието, което ни оказват. Благодарим и на нашите служители, без които успехът ни нямаше да бъде възможен!