SDI е Застрахователен брокер на годината
03.06.2019

SDI е Застрахователен брокер на годината

На състоялите се за 11-ти пореден път престижни годишни награди "Застрахователен брокер на годината, Застраховател на годината и Пенсионноосигурително дружество на годината”, SDI спечели призовото място.

Най-висок премиен приход и най-висок ръст в продажбите са само част от критериите, които отредиха на компанията първата позиция в надпреварата с останалите конкуренти на българския пазар за изминалата 2018-та година.

Грамота и авторска пластика, символ на конкурса, на художника Андрей Янев, бяха връчени на г-н Кольо Делев, управител на SDI, от ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Наградите, които станаха известни като застрахователните "Оскари”, се организират Българската асоциация на застрахователните брокери, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”. 

На тазгодишната церемония присъства застрахователният и финансов елит на България, ръководители на държавни институции и регулаторни органи, на академични среди и представители на българския бизнес.

Благодарим за признанието и за доверието на нашите клиенти. Благодарим и на нашите служители, без които успехът ни нямаше да бъде възможен!

 

Грамота

All