27.11.2017

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

Като учредител на Българска асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), SDI подкрепя инициативата на браншовата организация, с която ще се помогне на майките, грижещи се за деца с увреждания, да обърнат внимание и на своето собствено здраве. Защото за тези майки и деца “Мамо!” е нещо повече от израз на обич...

С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания и заедно ще проведат първата по рода си мащабна акция по профилактика на здравето на родители, които обгрижват деца със специални нужди. БАЗБ осигурява изцяло средствата, необходими за извършването на медицинските прегледи.

Прегледите ще започнат през януари 2018 година, а дългосрочните ни планове са кампанията да стане една от нашите постоянни инициативи, с която ще помагаме на родителите на деца с увреждания да останат здрави и до децата си. Ние вярваме, че Коледа е само един добър повод да правим това и като символ на новото начало във вярата ще продължим с инициативата през цялата следваща година.

Ако желаете да помогнете и вие на каузата, свържете се с “Майко Мила” или БАЗБ, дарявайки средства за следващата кампания, която планираме да стартира след края на февруари 2018.

Набирането на средства ще продължи от 27.11.2017 г. до 31.01.2018 г., а данните са следните:

Дарителска набирателна сметка:
Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ)
Българо-американска кредитна банка
БАНКОВ КОД: BGUSBGSF
IBAN   BG 87BGUS91607005256300