27.06.2016

Мисия "Защити своя дом“ завърши с официална церемония и награждаване!

Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване.

В тържествената зала на Столична община, се състоя церемонията за закриване на кампанията, по време на която се проведоха обучения на близо 500 ученици как да се реагира при различни природни бедствия.

Проведе се и конкурс за рисунка на тема, свързана с предпазването от бедствия и застраховането. Най-добрите творби бяха наградени!
На първо място, спрямо броят събрани харесвания в социалните мрежи, е Юлия Бадова, ученичка в 7-ми клас на 59 ОУ „Васил Левски“.



Второто място е за Радостина Петрова, ученичка от 8а клас на 29 СОУ „Кузман Шапкарев“.



На трето място в конкурса е Илиян Тодоров, ученик в 7 клас на 59 ОУ „Васил Левски“.



Децата получиха пълен комплект материали за рисуване, с които да се подпомогне реализирането на творческия им потенциал.




На събитието, организирано от Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, на която SDI е член и съучредител, съвместно със Столична община, район Сердика и 02 Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, присъстваха представители на застрахователните компании и брокери, дарители в кампанията, директори и деца от училищата, участници в кампанията, както и официални лица, съмишленици на мисията.

SDI получи сертификат за дарение, връчен на г-н Георги Велков, Мениджър офис мрежа от г-н Йордан Велев, заместник председател на БАЗБ.

Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване. Благодарим на всички, които взеха участие в нея!