01.11.2013

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.



Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.


Най-добрата оценка за дейността на застрахователите могат да дадат потребителите на застрахователни услуги. Ето защо победителите в конкурса ще бъдат определени от потребителите чрез гласуване на специално създадения за целта уеб сайт: www.bgzastrahovatel.org

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 26 ноември 2013 г.

Категориите на конкурса  „Застраховател на годината 2013”, в които гласуват потребителите са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”
Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”
Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”
Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обещетения”

Условията за гласуване са следните: Всеки потребител има право да гласува само веднъж във всяка една от  четирите  категории. В случай че не можете да изразите мнение в някои от категориите, можете да датете своя глас само за избрани от Вас категории. С цел да се избегнат манипулации на вота е разработена система за защита при повече от едно гласуване от един потребител.

Членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) ще определят победители в още две категории. Това са:

„Най-иновативен застраховател в областта на новите технологии и въвеждане на нови продукти” и „Застраховател с най-добри партньорски отношения със застрахователните брокери”. Гласуването на членовете на БАЗБ ще се проведе непосредствено преди церемонията по връчване на наградите.