03.12.2014

SDI с награда за късметлията в „Изчезвам след 60 секунди”!

Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците в МПС!

Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева!

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – сезон 6 на радио ENERGY приключи успешно с финал в Sofia Ring Mall!

Екатерина от Пловдив е гордият собственик на чисто новия Nissan QASHQAI. Тя имаше късмета да изтегли ключ номер шест, който отключва голямата награда от състезанието, което се провежда за шести път в България. Освен чисто новата кола Екатерина получи и подарък от SDI брокер – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева.Финалът на риалити състезанието събра 19-те финалисти, техните семейства и приятели, а специални гости в Sofia Ring Mall бяха чаровният Рафи и световната звезда с хитове от 90-те - NANA, които се грижиха за настроението на всички гости и фенове.  
Екатерина Калева, голямата късметлийка на вечерта и печеливш номер шест от играта на радио ENERGY, е от Пловдив. Тя изтегли кутия номер 6 и с нея си спечели луксозния автомобил.
 
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди - сезон 6 през последните месеци. От всички почти 10 000 регистирали се, само 19 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. А там – единствено Екатерина успя да се сдобие с голямата награда. Снимки и видео от събитието може да видите на страницата на радио ENERGY.
 
Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случи благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорството на ОМV Maxxmotion, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД.