ЗЕМЯТА НА ТРАКИТЕ

ЗЕМЯТА НА ТРАКИТЕ

ЗЕМЯТА НА ТРАКИТЕ

Земята на траките ООД е български производител на брашно и зърно, който през 2016 година създаде биологично стопанство за производство на лимец и други зърнени култури. През 2018 г. пусна в експлоатация модерна фабрика за тяхната преработка. Целта на предприятието е да затвори цикъла от производството до получаване на крайни натурални и БИО пакетирани продукти – брашно и зърно.

 

Смилането на брашното се извършва на каменна мелница, при ниска температура на смилане, което запазва полезните съставки, без премахване на зародиша на зърното. Пресяването на фините брашна се извършва на специална машина, чрез която се отделят само триците и едрите грисове. Поради тази причина фините брашна са със запазени ценни съставки, но и за разлика от заводските брашна имат натурален, по-тъмен цвят.

В нито едно от произведените брашна не се влагат подобрители, овкусители и консерванти, което ги прави здравословни и запазва натуралния им вкус, който е забравен от десетилетия.
 

Земята на траките предлага още солети, спагети и друга паста, закваска, глинени съдове за печене на хляб и други аксесоари за любителите на здравословно хранене.

 

Разгледайте всички продукти на Земята на траките - натурални и БИО брашна, специални глинени съдове за печене на хляб и различни аксесоари.

670                                  2

 

За всички продукти на Земята на Траките ООД, специално за клиентите на SDI е създаден промокод SDICLUB. Чрез него може да се възползвате от 10% отстъпка от всички продукти, които се предлагат онлайн или на място в магазина на Земята на траките - с. Иван Вазово, общ. Калояново, обл. Пловдив.

* Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаления на цени.

Вижте повече на www.znt.bg

 

Разгледайте всички видове натурални и БИО брашна.

670

 

Разгледайте специалните съдове за приготвяне на хляб и други аксесоари.

1

 

За всички продукти на Земята на Траките ООД, специално за клиентите на SDI е създаден промокод SDICLUB. Чрез него може да се възползвате от 10% отстъпка от всички продукти, които се предлагат онлайн или на място в магазина на Земята на траките - с. Иван Вазово, общ. Калояново, обл. Пловдив.

* Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаления на цени.

Вижте повече на www.znt.bg


Нямате карта SDI или сте я загубили? 

Това не е проблем, можете да я вземете с няколко клика от мобилното приложение Cardbox или във всеки от нашите над 200 офиса.


Свалете Cardbox от ТУК.
Вижте най-близките офиси ТУК.

Нямате карта SDI или сте я загубили? 
Това не е проблем, можете да я вземете с няколко клика от мобилното приложение Cardbox или във всеки от нашите над 200 офиса.

Свалете Cardbox от ТУК.
Вижте най-близките офиси ТУК.