Знаем, че сега всеки има нужда от подкрепа и затова, заедно с бензиностанции ЕКО, увеличихме отстъпките, които ползвате при зареждане с Вашата карта SDI.

Сега може да зареждате гориво с до 7 ст. отстъпка на литър!

Нямате карта SDI или сте я загубили? Това не е проблем, можете да я вземете или преиздадете безплатно в нашите над 200 офиса.
Отстъпките са в български лева с включен ДДС.
Намерете най-близките до Вас бензиностанции ЕКО.


* Моля да имате предвид, че софтуерната система на бензиностанции ЕКО позволява една карта да бъде използвана до 2 пъти за един календарен ден.

масла

 


За ЕКО България грижата за автомобила е от първостепенно значение и освен висококачествените горива, от изключителна важност за компанията е и предлагането на първокласни смазочни продукти.

Част от иновативните смазочни продукти ЕКО MEGATRON (за автомобили) и EKO MOTO (за  мотоциклети) ще се предлагат с до 40% отстъпка от обявената им цена.

Промоцията за смазочни продукти ЕКО MEGATRON и EKO MOTO е валидна с клубна карта SDI всеки ден в периода от 15 април 2021 г. до 31 май 2021 г.


 

 

Горепосочените отстъпки от смазочни продукти са валидни само за бензиностанциите на ЕКО на територията на Република България, с изключение на следните три бензиностанции, където промоцията няма да бъде активна: с. Усойка, път Е79; гр. Варна, ул. ,,Цар Освободител" 195; гр. София, ул. Пражка пролет.

Размерът на отстъпките може да бъде едностранно намален от ЕКО, като SDI няма право да оказва влияние   върху подобно решение на партньора.
 

Коментари за нас в Google