Знаем, че сега всеки има нужда от подкрепа и затова, заедно с бензиностанции ЕКО, увеличихме отстъпките, които ползвате при зареждане с Вашата карта SDI.

Сега може да зареждате гориво с до 7 ст. отстъпка на литър!

Нямате карта SDI или сте я загубили? Това не е проблем, можете да я вземете или преиздадете безплатно в нашите над 190 офиса.
Отстъпките са в български лева с включен ДДС.
Намерете най-близките до Вас бензиностанции ЕКО.


* Моля да имате предвид, че софтуерната система на бензиностанции ЕКО позволява една карта да бъде използвана до 2 пъти за един календарен ден.
 

eko-campaign
 За ЕКО България грижата за автомобила е от първостепенно значение и освен висококачествените горива, от изключителна важност за компанията е и предлагането на първокласни смазочни продукти.

Част от иновативните смазочни продукти EKO MEGATRON ще се предлагат с до 40% отстъпка от обявената им цена.

Промоцията за смазочни продукти EKO MEGATRON е валидна с клубна карта SDI всеки четвъртък в периода от 12 ноември 2020 г. до 12 февруари 2021 г.


Горепосочените отстъпки са валидни само за бензиностанциите на ЕКО на територията на Република България, с изключение на следните три бензиностанции, където Промоцията няма да бъде активна: с. Усойка, път Е79; гр. Варна, бул. „Цар Освободител“ 195; гр. София, ул. Пражка пролет.

Размерът на отстъпките може да бъде едностранно намален от ЕКО, като SDI няма право да оказва влияние върху подобно решение на партньора.
 

Коментари за нас в Google