SDI - Любима марка на българите!
20.07.2020

SDI - Любима марка на българите!

За поредна година компанията спечели I-во място в категория „Застрахователен брокер” на потребителската класация „Любимите марки”. В гласуването взеха участие над 42 000 потребители.

SDI се класира и в топ 3 в още три от категориите на конкурса.

В категория „Финансова институция” заемаме второто място, непосредствено след Fibank, като само 180 гласа от 4446 ни разделят от победата. Третото място заема Банка ДСК.

В категория „Българска марка” попаднахме сред тримата финалисти в компанията на Фантастико и Модна къща Lucy Fashion, а в топ 3 на „Любим работодател - българска марка” присъстваме заедно с Фантастико и Happy Bar & Grill.

„Любимите марки” е конкурс, който се осъществява за 12-та поредна година. Класацията е основана изцяло на потребителско гласуване, което се извършва онлайн, без жури и специално селектиране. Това прави конкурса независим и прозрачен и показва обективно кои са любимите марки на българите.

Щастливи сме да споделим тези новини с Вас и благодарим на всички, които ни подкрепихте в класацията и които ни подкрепяте с Вашето доверие всеки път когато имате нужда от нова застраховка или съдействие. Без Вас, нашите успехи нямаше да бъдат възможни.