Зареди и спечели


Заредете се с лятно настроение и участвайте в Играта!

Само сега, до края на август, при зареждане на гориво с Клубна карта SDI в бензиностанции ЕКО участвате в томбола и може да спечелите гориво на стойност до 1000 лева! Ползвате и отстъпка - до 7 ст./литър!

Всяко зареждане увеличава шанса Ви за спечелване на награда!

В Играта ще бъдат раздадени като награди карти за гориво на стойност:

В Играта могат да участват всички физически лица, които притежават клубна карта SDI или имат дигитална карта SDI в приложението Cardbox и заредят гориво с нея в бензиностанции ЕКО в периода от 01.07.2021 г. до 31.08.2021 г.

Спечелилите ще бъдат определени чрез жребий на 08.09.2021 г. и имената им ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата и интернет страницата на Организатора „Ес Ди Ай Груп“ ООД www.sdi.bg.

Общите условия на Играта „Зареди и спечели“ може да видите ТУК.
 

С клубна карта SDI зареждате в ЕКО, като ползвате следните отстъпки:

 Нямате карта SDI или сте я загубили? Това не е проблем, можете да я вземете или преиздадете безплатно в нашите над 200 офиса.
Отстъпките са в български лева с включен ДДС.
Намерете най-близките до Вас бензиностанции ЕКО.


* Моля да имате предвид, че софтуерната система на бензиностанции ЕКО позволява една карта да бъде използвана до 2 пъти за един календарен ден.

Размерът на отстъпките може да бъде едностранно намален от ЕКО, като SDI няма право да оказва влияние върху подобно решение на партньора.
Всяка промяна в размера на отстъпките ще бъде публикувана тук.