Награди и признания

Ние ценим наградите, с които ни удостояват, защото те са
признание за добре свършената работа.

Българските потребители отново избраха SDI брокер!

Щастливи сме да споделим, че за четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

Благодарни сме на нашите клиенти и на всички гласували за SDI брокер. Високата оценка, която ни е дадена, ние приемаме с отговорност и обещание за още усърдна работа, с която да оправдаем гласуваното ни доверие и в бъдеще.

„Любимите марки” на българските потребители получиха своето официално признание на специална церемония в хотел Хилтън в София. Събитието беше уважено от представители на над 45 компании, чиито марки взеха участие в тазгодишното издание на инициативата.

В класацията тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 390 марки в общо 39 категории.

През 2018 година потребителската класация „Любимите марки” ще се проведе за 10-та поредна година. По този повод инициаторите на проекта подготвят книга „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията „Любимите марки” през годините.