ASSISTA - Помощ при щета

Имате ЩЕТИ по АВТОКАСКО?SDI Ви гарантира БЪРЗ И КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ!

При завеждане на щета може да изберете доверен сервиз с гаранция от SDI за качество и за бърз ремонт!

Дори и Каското Ви да не включва право на доверен сервиз, това не е проблем! Можете да ползвате услугата ни "Сервиз с гаранция от SDI". Ако притежавате Клубна карта SDI ще получите и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цените на доверените ни сервизи.

Всеки клиент на SDI със застраховка Каско, който има щета по автомобила, може да ползва нашата безплатнауслуга СЕРВИЗ С ГАРАНЦИЯ ОТ SDI по програмата ни за помощ при щета ASSISTA.

Какво включва услугата?

SDI има сключени договори с реномираните автосервизи за бояджийски и тенекеджийски услуги „А+ Експерт център“ и „Агрон Сервиз“.

На всеки клиент, избрал един от тях, SDI гарантира:

1. Качество:

•    При некачествен ремонт, преди да приемете автомобила, просто кажете на служителите в сервиза „Не ми харесва!“ и сервизът ще ремонтира колата Ви повторно, изцяло за сметка на SDI;

•    Всеки клиент на SDI получава 18 месечна гаранция за боята и лаковото покритие*.

2. Бърз ремонт:

•    Автомобилът Ви ще бъде приет в сервиза незабавно или най-късно до края на следващия работен ден, за да започне ремонтът му възможно най-скоро**. Достатъчно е само да покажете в сервиза, че полицата Каско на автомобила е издадена от SDI.

•    Всеки ден можете да получавате информация на безплатния ни телефон 0800 11 300, за това в кой етап на ремонтния процес се намира Вашият автомобил.

3. От врата до врата

Нямате възможност да посетите сервиза лично? Това не е проблем! Просто ни позвънете на 0800 11 300 и ние ще се погрижим автомобилът Ви да бъде закаран до сервиза, а след ремонта обратно до посочен от Вас адрес.

Как да ползвате услугата?

•    В случай на застрахователно събитие (щета) ни потърсете на безплатния ни телефон за клиенти 0800 11 300.

•    В случай че ще ползвате доверен сервиз на застрахователната компания, при завеждане на щетата ПОИСКАЙТЕ ВЪЗЛАГАТЕЛНО ПИСМО ЗА РЕМОНТ В ЕДИН ОТ ДВАТА СЕРВИЗА „А+ Експерт център“ или „Агрон Сервиз“!

Допълнителни услуги

•    При пътнотранспортно произшествие (ПТП) може да ни потърсите за консултация за действията, които трябва да предприемете. Просто ни позвънете на безплатния ни телефон за клиенти 0800 11 300.

•    Безплатна проверка на състоянието на автомобила по време на престоя му в сервиза, която включва:

     - диагностика чрез спрециализиран софтуер
     - оглед от сервизен работник


•    Съдействие при осъществяването на контакт между Вас и автосервиза, който сте избрали да ремонтира Вашия автомобил.

Автосервизи

Автосервизи за тенекеджийски и бояджийски услуги, партньори на SDI по програма ASSISTA:


          „А+ Експерт център“
        Адрес: гр. София, ул. "Сини вир" 15,
        вход в улицата от бул. "Акад. И. Е. Гешов"
        Тел.: 0883 23 23 83, 0883 75 75 57
         „Агрон Сервиз“
        Адрес: гр. София, кв. Бенковски,
        Ул. "Любен Каравелов" 28
        Тел.: 02 936 73 44, 0886 43 49 10Общи условия на гаранцията, предоставяна с услугата „Сервиз с гаранция от SDI“ може да прочетете ТУК.


* Гаранцията покрива промени в структурата на боята, износване на лаковото покритие и нарушаване целостта им вследствие на немеханични увреди. Гаранцията започва да тече от датата, на която клиентът е приел автомобила след ремонт.
** При щети от градушка или земетресение и при услугата "От врата до врата" е възможна промяна на срока.