Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта sdi.bg с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.

Всеки, който разполага с мобилен телефон и достъп до интернет, може да сравни цените на застрахователните компании и да поръча застраховка Гражданска отговорност бързо и лесно.
Освен поръчка на нова полица, мобилната версия дава възможност и за плащане на поредна вноска по застраховка Гражданска отговорност.

Достъпност:

Изберете адреса на сайта www.sdi.bg в браузъра на мобилния си телефон и той автоматично ще ви насочи към мобилната версия.

Там ще намерите:
  • Офиси – информация за местоположението на всички офиси на SDI, работното време, GPS координати и телефон за връзка.
  • Застраховки – информация за всички застраховки, които се предлагат в SDI.
  • Онлайн застраховане – сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност на водещите застрахователни компании, поръчка на застраховката с безплатна доставка, плащате в брой на куриера при доставката, чрез системата за разплащания на ePay.bg или онлайн с банкова карта. 
  • Промоции – актуални промоции и специални предложения от SDI.
  • Клубна карта – всички отстъпки, които притежателите на Клубна карта SDI могат да ползват.
  • Застрахователни компании – информация за застрахователните компании, чиито продукти се предлагат в офисите на SDI.
  • При щета – важни съвети за превантивни мерки и действия, които да предприемете в случай на настъпване на щета.
 
Опитайте сега!

 

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта си с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.

Кой грабна Оскарите в застраховането за 2013 година?

27.11.2013
Армеец, Алианц България, Булстрад Живот, Лев Инс, Булстрад, Ей Ай Джи и Виктория получиха оскари в застраховането за 2013 година

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

01.11.2013
Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.

SDI запазва лидерската си позиция

31.10.2013
SDI е брокер №1 за първото шестмесечие на 2013 г. За пореден път дружеството оглави класацията на Комисията за Финансов Надзор за дейността на застрахователните брокери в България.