Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта sdi.bg с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.

Всеки, който разполага с мобилен телефон и достъп до интернет, може да сравни цените на застрахователните компании и да поръча застраховка Гражданска отговорност бързо и лесно.
Освен поръчка на нова полица, мобилната версия дава възможност и за плащане на поредна вноска по застраховка Гражданска отговорност.

Достъпност:

Изберете адреса на сайта www.sdi.bg в браузъра на мобилния си телефон и той автоматично ще ви насочи към мобилната версия.

Там ще намерите:
  • Офиси – информация за местоположението на всички офиси на SDI, работното време, GPS координати и телефон за връзка.
  • Застраховки – информация за всички застраховки, които се предлагат в SDI.
  • Онлайн застраховане – сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност на водещите застрахователни компании, поръчка на застраховката с безплатна доставка, плащате в брой на куриера при доставката, чрез системата за разплащания на ePay.bg или онлайн с банкова карта. 
  • Промоции – актуални промоции и специални предложения от SDI.
  • Клубна карта – всички отстъпки, които притежателите на Клубна карта SDI могат да ползват.
  • Застрахователни компании – информация за застрахователните компании, чиито продукти се предлагат в офисите на SDI.
  • При щета – важни съвети за превантивни мерки и действия, които да предприемете в случай на настъпване на щета.
 
Опитайте сега!

 

Специално предложение за притежателите на клубна карта SDI

16.01.2014
SDI и оптики Grand & Joy Optics представят специално предложение за притежателите на клубна карта SDI, за старт на Новата година!

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта си с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.

Кой грабна Оскарите в застраховането за 2013 година?

27.11.2013
Армеец, Алианц България, Булстрад Живот, Лев Инс, Булстрад, Ей Ай Джи и Виктория получиха оскари в застраховането за 2013 година

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

01.11.2013
Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.