Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI помогна на най-голямото читалище в България

19.03.2015

SDI участва в благотворителната кампания на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) за ремонт на най-голямото читалище в България - „Родина”, което се намира в Стара Загора.  

За спасяването на читалището помогнаха много от членовете на БАЗБ, застрахователни компании и частни дарители.

На тържествена церемония, която се проведе в световния търговски център Интерпред, представители на Управителния съвет на БАЗБ благодариха на всички, които помогнаха и връчиха връчиха сертификати за дарение на всички, които се отзоваха и помогнаха за каузата. Общата сума на дарените средства е в размер на 21 000 лева.

Сертификата за дарение на SDI получи г-н Георги Велков - Мениджър "Развитие на офис мрежата".

Дарението бе прието от директора на читалището Дора Илиева, която сподели, че това е първият случай на спомоществувателство от браншова организация и то в такъв размер. „Тази година читалището навършва 155 години, на 25 март, и това дарение е най-големият подарък, който работещите и посетителите в различните школи могат да получат“, посочи Дора Илиева. Над 3000 души участват в десетки кръжоци, езикови и музикални школи и самодейни състави. Г-жа Илиева пожела на дарителите много клиенти и финансови успехи.

До два месеца предстои да започне ремонт на покрива, който е най-наложителен. Към края на лятото сградата ще бъде ремонтирана.
За правилното разходване на средствата ще следи комисия, в която ще има и член от БАЗБ.

Кампанията „Да спасим читалище Родина“ започна през месец ноември 2014 година. Тя бе инициирана от БАЗБ вместо традиционния конкурс „Застраховател на годината“ заради природните бедствия, сполетели страната ни през миналата година. Поради новата вълна бедствия пред януари, кампанията бе удължена до края на февруари 2015 година.


 

SDI помогна на най-голямото читалище в България

19.03.2015
SDI участва в благотворителната кампания на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) за ремонт на най-голямото читалище в България - „Родина”.

Чисто новият Nissan QASHQAI от Играта „Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY заминава за Пловдив!

03.12.2014
Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците в МПС!

Вземете 23% отстъпка за нови гуми от МАРГЕЛ!

16.10.2014
Клиентите ни с клубна карта SDI вече могат да ползват специални отстъпки при нашия нов партньор - автоцентрове МАРГЕЛ!