Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI помогна на най-голямото читалище в България

19.03.2015

SDI участва в благотворителната кампания на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) за ремонт на най-голямото читалище в България - „Родина”, което се намира в Стара Загора.  

За спасяването на читалището помогнаха много от членовете на БАЗБ, застрахователни компании и частни дарители.

На тържествена церемония, която се проведе в световния търговски център Интерпред, представители на Управителния съвет на БАЗБ благодариха на всички, които помогнаха и връчиха връчиха сертификати за дарение на всички, които се отзоваха и помогнаха за каузата. Общата сума на дарените средства е в размер на 21 000 лева.

Сертификата за дарение на SDI получи г-н Георги Велков - Мениджър "Развитие на офис мрежата".

Дарението бе прието от директора на читалището Дора Илиева, която сподели, че това е първият случай на спомоществувателство от браншова организация и то в такъв размер. „Тази година читалището навършва 155 години, на 25 март, и това дарение е най-големият подарък, който работещите и посетителите в различните школи могат да получат“, посочи Дора Илиева. Над 3000 души участват в десетки кръжоци, езикови и музикални школи и самодейни състави. Г-жа Илиева пожела на дарителите много клиенти и финансови успехи.

До два месеца предстои да започне ремонт на покрива, който е най-наложителен. Към края на лятото сградата ще бъде ремонтирана.
За правилното разходване на средствата ще следи комисия, в която ще има и член от БАЗБ.

Кампанията „Да спасим читалище Родина“ започна през месец ноември 2014 година. Тя бе инициирана от БАЗБ вместо традиционния конкурс „Застраховател на годината“ заради природните бедствия, сполетели страната ни през миналата година. Поради новата вълна бедствия пред януари, кампанията бе удължена до края на февруари 2015 година.


 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.