Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI получи специална награда от Булстрад

16.05.2014

SDI беше отличен с наградата за Цялостен принос и най-висок премиен приход за 2013 г.


За втора поредна година Булстрад Виена Иншурънс Груп връчи награди по програма „Устойчиво партньорство” 2013 г. на най-успешните застрахователни брокери в България.

Събитието се проведе на 15.05.2014 г. от 19:00 часа в Grand Hotel Sofia, на което присъстваха изпълнителният директор на Булстрад Виена Иншурънс Груп г-н Румен Янчев, членовете на Управителния съвет, целият мениджърския състав на дружеството и представители на най-успешните брокери.

В приветствието си към гостите г-н Румен Янчев обяви, че тазгодишните призове са специално изработени бронзови статуетки от скулптора Георги Чапкънов, изобразяващи Санбернар - символа на Булстрад Виена Иншурънс Груп.

SDI беше отличен със специална наградата за Цялостен принос и най-висок премиен приход за 2013 г. Призът беше връчен на г-н Ясен Христов Съдружник и управител в SDI брокер от г-н Румен Янчев.


 

Вземете 23% отстъпка за нови гуми от МАРГЕЛ!

16.10.2014
Клиентите ни с клубна карта SDI вече могат да ползват специални отстъпки при нашия нов партньор - автоцентрове МАРГЕЛ!

SDI откри офис в Mega Mall

15.09.2014
На 12 септември SDI официално откри нов офис, намиращ се в новооткрития Мега Мол в ж.к. Люлин в София.

Клиент на SDI спечели лек автомобил от билет на Националната лотария!

31.07.2014
Билет с печалба лек автомобил беше изтеглен в офис на SDI в гр. София, на паркинга на магазин Кауфланд в ж.к. Банишора.