Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI получи специална награда от Булстрад

16.05.2014

SDI беше отличен с наградата за Цялостен принос и най-висок премиен приход за 2013 г.


За втора поредна година Булстрад Виена Иншурънс Груп връчи награди по програма „Устойчиво партньорство” 2013 г. на най-успешните застрахователни брокери в България.

Събитието се проведе на 15.05.2014 г. от 19:00 часа в Grand Hotel Sofia, на което присъстваха изпълнителният директор на Булстрад Виена Иншурънс Груп г-н Румен Янчев, членовете на Управителния съвет, целият мениджърския състав на дружеството и представители на най-успешните брокери.

В приветствието си към гостите г-н Румен Янчев обяви, че тазгодишните призове са специално изработени бронзови статуетки от скулптора Георги Чапкънов, изобразяващи Санбернар - символа на Булстрад Виена Иншурънс Груп.

SDI беше отличен със специална наградата за Цялостен принос и най-висок премиен приход за 2013 г. Призът беше връчен на г-н Ясен Христов Съдружник и управител в SDI брокер от г-н Румен Янчев.


 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.