Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI получи признание от ДЗИ

13.05.2013

SDI беше отличен с две награди на тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери


За четвърта поредна година на 25.04.2013г. в хотел Хилтън се проведе тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери, работещи с ДЗИ.

Традиционното събитие беше открито от г-н Недялко Чандъров председател на УС и Главен изпълнителен директор, който припомни историята на тези награди и постави акцент върху новото лого на ДЗИ и ценностите, вложени в него. Г-н Чандъров връчи бонусите за цялостно представяне през годината.

SDI беше отличен две награди – Екскурзия до Брюксел с посещение на централата на КВС и Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес. Наградите бяха връчени на г-н Ясен Христов - Съдружник и управител в SDI брокер.Първата група отличени брокери получиха бонус за цялостно представяне през годината, като под внимание се взеха както ръст на приходите, така и печеливш бизнес и принос към печалбата на компанията ни.

Втората група награди бяха за брокери, които през последните години са имали значителен принос за  развитието и формирането на резултатите на цялата компания. Това е наградата за дял в премийния приход и комплексно представяне. Те бяха наградени с екскурзия до Брюксел, по време на която ще имат възможност да посетят централата на КВС.

Третата група награди бяха плакети, вдъхновени от трите измерения на новото лого – динамика, действие, доверие:
  •  Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес (Измерение Динамика)
  •  Плакет за Ръст на премийния приход през 2012 г. (Измерение Действие)
  •  Плакет за Доверен партньор 2012 г. (Измерение Доверие)
На събитието присъстваха членовете на УС на ДЗИ, целия висш мениджърски състав ДЗИ и представители на активните брокер в България.
Вечерта продължи с още изненади и подаръци, една от които беше прожекция на новия клип на ДЗИ в 3D формат. 

 

SDI отново получи най-голямата награда в конкурса Брокер на годината

25.03.2014
За втора поредна година SDI получи най-голямата награда в конкурса Брокер на годината на ЗАД Виктория

Юбилей!

10.03.2014
Днес, 10.03.2014г. се навършват 10 години от създаването на Ес Ди Ай Груп ООД.

Специално предложение за притежателите на клубна карта SDI

16.01.2014
SDI и оптики Grand & Joy Optics представят специално предложение за притежателите на клубна карта SDI, за старт на Новата година!

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта си с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.