Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI получи признание от ДЗИ

13.05.2013

SDI беше отличен с две награди на тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери


За четвърта поредна година на 25.04.2013г. в хотел Хилтън се проведе тържествена Церемония по награждаване на застрахователните брокери, работещи с ДЗИ.

Традиционното събитие беше открито от г-н Недялко Чандъров председател на УС и Главен изпълнителен директор, който припомни историята на тези награди и постави акцент върху новото лого на ДЗИ и ценностите, вложени в него. Г-н Чандъров връчи бонусите за цялостно представяне през годината.

SDI беше отличен две награди – Екскурзия до Брюксел с посещение на централата на КВС и Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес. Наградите бяха връчени на г-н Ясен Христов - Съдружник и управител в SDI брокер.Първата група отличени брокери получиха бонус за цялостно представяне през годината, като под внимание се взеха както ръст на приходите, така и печеливш бизнес и принос към печалбата на компанията ни.

Втората група награди бяха за брокери, които през последните години са имали значителен принос за  развитието и формирането на резултатите на цялата компания. Това е наградата за дял в премийния приход и комплексно представяне. Те бяха наградени с екскурзия до Брюксел, по време на която ще имат възможност да посетят централата на КВС.

Третата група награди бяха плакети, вдъхновени от трите измерения на новото лого – динамика, действие, доверие:
  •  Плакет за Иновативен подход в застрахователния бизнес (Измерение Динамика)
  •  Плакет за Ръст на премийния приход през 2012 г. (Измерение Действие)
  •  Плакет за Доверен партньор 2012 г. (Измерение Доверие)
На събитието присъстваха членовете на УС на ДЗИ, целия висш мениджърски състав ДЗИ и представители на активните брокер в България.
Вечерта продължи с още изненади и подаръци, една от които беше прожекция на новия клип на ДЗИ в 3D формат. 

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.