Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI отново получи най-голямата награда в конкурса Брокер на годината

25.03.2014

За втора поредна година SDI беше отличен с най-голямата награда в събитието Брокер на годината на ЗАД Виктория


На 19.03.2014 г. в Кемпински Хотел Зографски София за втора поредна година застрахователно дружество "Виктория"  раздаде награди и призове на отличили се с високи резултати застрахователни брокери по програма за стимулиране.

Номинираните бяха селектирани по два критерия:

I-ви: "Премиен приход по съответния вид застраховка през 2013г." и
II-ри: "Цялостен принос в общото застраховане за 2013 г. – премиен приход по всички видове застраховки и бруто квота на щетимост под 50%".

SDI беше излъчен като победител по втори критерий и беше отличен с грамота „Първо място за цялостен принос в Общото застраховане за 2013 г.”

Наградата беше връчена от г-н Данчо Данчев – изпълнителен директор и председател на УС на ЗАД Виктория.

На събитието присъстваха представители на застрахователни брокери от цялата страна, които работят с ЗАД Виктория, а за доброто настроение на гостите се погрижи водещият на церемонията Орлин Горанов.
 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.