Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI откри 7 нови офиса

14.02.2011
SDI откри 7 нови офиса

Новооткритите офиси в град София са три.

Единият от офисите се намира в новия супермаркет Фантастико на ул. Макгахан в ж.к. Хаджи Димитър, до пазара.


 
Другите два офиса в гр. София се намират на паркингите на хипермаркети Kaufland в кварталите Банишора, ул. Скопие № 1 и Овча купел, ул. Кукуряк № 3. 
 
 В град Пловдив новият офис на SDI се намира в ж.к. Тракия, бул. Освобождение № 47 на територията на хипермаркет Kaufland.
 
 
 
 
 
 
 
 В град Русе двата нови офиса, също се намират на територията на хипермаркетите Kaufland в ж.к. Дружба, бул. Христо Ботев  и на бул. Липник № 8.
 
 
 
 
 
 

   
    


  Град Бургас също се сдоби с нов офис, разположен до входа на хипермаркет Kaufland в ж.к. Славейков, ул. Янко Комитов № 8
 
 
 
 
За по-голямо удобство на клиентите офисите ще работят всеки ден от 09.00 ч. до 21.00 ч. В тях се предлагат всички видове продукти на водещите застрахователни компании в България.

 

SDI откри поредния нов офис в София

21.02.2011
На 13 май 2010г. SDI официално откри нов офис в град София в ж.к. Люлин. Новият офис на компанията се намира в новооткрития супермаркет СВА в ж.к. Люлин 6.

Повече отстъпки с Клубна карта SDI за нашите лоялни клиенти!

14.02.2011
Повече отстъпки с Клубна карта SDI за нашите лоялни клиенти!

SDI откри 7 нови офиса

14.02.2011
Новооткритите офиси са три в град София, един в град Пловридв, два офиса в град Русе и един в град Буграс.