Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI откри 7 нови офиса

14.02.2011
SDI откри 7 нови офиса

Новооткритите офиси в град София са три.

Единият от офисите се намира в новия супермаркет Фантастико на ул. Макгахан в ж.к. Хаджи Димитър, до пазара.


 
Другите два офиса в гр. София се намират на паркингите на хипермаркети Kaufland в кварталите Банишора, ул. Скопие № 1 и Овча купел, ул. Кукуряк № 3. 
 
 В град Пловдив новият офис на SDI се намира в ж.к. Тракия, бул. Освобождение № 47 на територията на хипермаркет Kaufland.
 
 
 
 
 
 
 
 В град Русе двата нови офиса, също се намират на територията на хипермаркетите Kaufland в ж.к. Дружба, бул. Христо Ботев  и на бул. Липник № 8.
 
 
 
 
 
 

   
    


  Град Бургас също се сдоби с нов офис, разположен до входа на хипермаркет Kaufland в ж.к. Славейков, ул. Янко Комитов № 8
 
 
 
 
За по-голямо удобство на клиентите офисите ще работят всеки ден от 09.00 ч. до 21.00 ч. В тях се предлагат всички видове продукти на водещите застрахователни компании в България.

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.