Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI - ЛЮБИМ БРОКЕР НА БЪЛГАРИТЕ

16.07.2014
Преди броени дни в Шератон Хотел Балкан в София бяха официално обявени победителите за 2014 година в надпреварата „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

SDI победи конкуренцията и заслужено се нареди в ТОП 3 в класацията в категория „Застрахователни компании и брокери”, заедно с ЗАД Виктория и HDI Застраховане. Щастливи сме, че потребителите предпочетоха нас пред останалите брокери на пазара и много от утвърдените застрахователни компании.

Това е поредното признание за качеството на услугите, които предлагаме и високия професионализъм на нашите служители.

В шестото поред издание на единствената потребителска класация в България повече от 43 хиляди души гласуваха за своите предпочитани брандове и изразиха своята емоционална привързаност към конкретни марки.

„ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчитат на жури при номинациите, не включват конкретни пазарни критерии и се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Сърдечно благодарим на всички, които дадоха своя глас за спечелването на престижната награда! Благодарим и на всички наши клиенти, защото без тях успехът ни нямаше да бъде възможен!

 

Пореден клиент на SDI спечели 10 000 лева от билет на Националната лотария!

23.07.2014
Билет с печалба от 10 000 лева беше изтеглен в офис на SDI в гр. Пловдив, на паркинга на магазин Кауфланд в ж.к. Тракия.

Общото застраховане бележи ръст от 7,08% на начислените премии

21.07.2014
Премийният приход на дружествата от Общото застраховане, реализиран през първите пет месеца на 2014 год. е пораснал с 7,08% спрямо същия период на миналата година, показват резултатите на КФН.

SDI - ЛЮБИМ БРОКЕР НА БЪЛГАРИТЕ

16.07.2014
SDI победи конкуренцията и заслужено се нареди в ТОП 3 в класацията "Любимите марки".

Щети от градушката в гр. София

08.07.2014
Във връзка с градушката, която нанесе множество щети в гр. София Ви предоставяме важна информация за действия по завеждане на щети.