Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI - ЛЮБИМ БРОКЕР НА БЪЛГАРИТЕ

16.07.2014
Преди броени дни в Шератон Хотел Балкан в София бяха официално обявени победителите за 2014 година в надпреварата „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

SDI победи конкуренцията и заслужено се нареди в ТОП 3 в класацията в категория „Застрахователни компании и брокери”, заедно с ЗАД Виктория и HDI Застраховане. Щастливи сме, че потребителите предпочетоха нас пред останалите брокери на пазара и много от утвърдените застрахователни компании.

Това е поредното признание за качеството на услугите, които предлагаме и високия професионализъм на нашите служители.

В шестото поред издание на единствената потребителска класация в България повече от 43 хиляди души гласуваха за своите предпочитани брандове и изразиха своята емоционална привързаност към конкретни марки.

„ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчитат на жури при номинациите, не включват конкретни пазарни критерии и се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Сърдечно благодарим на всички, които дадоха своя глас за спечелването на престижната награда! Благодарим и на всички наши клиенти, защото без тях успехът ни нямаше да бъде възможен!

 

SDI с поредна награда за 2014 година!

26.05.2015
Компанията получи признание от Лев Инс за добрата си работа през миналата година.

SDI отново е №1

30.04.2015
За трета поредна година компанията оглави класацията на застрахователните брокери в България.

SDI е големият победител в конкурса Брокер на годината на ЗАД Виктория

09.04.2015
За поредна година застрахователният брокер „Ес Ди Ай Груп“ ООД стана големият победител по програмата на ЗАД „ВИКТОРИЯ“ за стимулиране на застрахователни посредници.

SDI помогна на най-голямото читалище в България

19.03.2015
SDI участва в благотворителната кампания на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) за ремонт на най-голямото читалище в България - „Родина”.