Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI - ЛЮБИМ БРОКЕР НА БЪЛГАРИТЕ

16.07.2014
Преди броени дни в Шератон Хотел Балкан в София бяха официално обявени победителите за 2014 година в надпреварата „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

SDI победи конкуренцията и заслужено се нареди в ТОП 3 в класацията в категория „Застрахователни компании и брокери”, заедно с ЗАД Виктория и HDI Застраховане. Щастливи сме, че потребителите предпочетоха нас пред останалите брокери на пазара и много от утвърдените застрахователни компании.

Това е поредното признание за качеството на услугите, които предлагаме и високия професионализъм на нашите служители.

В шестото поред издание на единствената потребителска класация в България повече от 43 хиляди души гласуваха за своите предпочитани брандове и изразиха своята емоционална привързаност към конкретни марки.

„ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчитат на жури при номинациите, не включват конкретни пазарни критерии и се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Сърдечно благодарим на всички, които дадоха своя глас за спечелването на престижната награда! Благодарим и на всички наши клиенти, защото без тях успехът ни нямаше да бъде възможен!

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.