Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI гр. Хасково получи признание от Дженерали България

03.06.2011
На 17.05.2011г. в Хотел Дедеман Тримонциум Принцес, гр. Пловдив Дженерали България проведе среща-коктейл, на която присъстваха представители на компанията и застрахователни брокери от южна България.

На събитието SDI гр. Хасково получи Грамота за Брокер с най-високи продажби по застраховка Гражданска отговорност за 2010 година. Наградата беше връчена на мениджъра на града г-жа София Стоева от г-жа Диана Манева, член на УС и г-н Борис Чухран, председател на УС на Дженерали.

На срещата бяха представени приоритетите и целите на дейността на Дженерали България за 2011, новите продукти и иновационните въведения. Бяха обсъдени и възможностите за по-добро партньорство между представителствата на застрахователя в южна България и застрахователните брокери.

 

Застраховка за колата и без да я ползваме

04.07.2012
Кодексът за застраховането постановява, че договор за задължителна застраховка "Гражданска отговорност" е длъжен да сключи всеки, който притежава...

Дженерали започна да изплаща обезщетения за земетресението край Перник

30.05.2012
Компанията организира незабавно екипи за регистриране на щетите и възможно най-удобните за клиентите начини за информиране.

От 5 до 10 процента ще поскъпне Гражданска отговорност

25.04.2012
От 5% до 10% ще поскъпне задължителната застраховка Гражданска отговорност до края на годината.

Investor.bg потърси SDI за комантар относно актуалните теми в застраховането

29.12.2011
Стикерът по застраховка Гражданска отговорност е добра защита за потребителите и премахването му крие рискове, заявява управителят на SDI