Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI гр. Хасково получи признание от Дженерали България

03.06.2011
На 17.05.2011г. в Хотел Дедеман Тримонциум Принцес, гр. Пловдив Дженерали България проведе среща-коктейл, на която присъстваха представители на компанията и застрахователни брокери от южна България.

На събитието SDI гр. Хасково получи Грамота за Брокер с най-високи продажби по застраховка Гражданска отговорност за 2010 година. Наградата беше връчена на мениджъра на града г-жа София Стоева от г-жа Диана Манева, член на УС и г-н Борис Чухран, председател на УС на Дженерали.

На срещата бяха представени приоритетите и целите на дейността на Дженерали България за 2011, новите продукти и иновационните въведения. Бяха обсъдени и възможностите за по-добро партньорство между представителствата на застрахователя в южна България и застрахователните брокери.

 

Примерните шофьори с по-евтина Гражданска отговорност, а нарушителите - с по-скъпа?

07.08.2012
Ако причините катастрофа сега, джобът ви ще олекне след година и половина.

Нова директива на Европейската комисия ще изчисти пазара от случайни играчи

16.07.2012
Регулацията на всички продавачи на застраховки ще стане еднаква, a това ще защити клиентите, казва в интервю Ясен Христов, управител и съдружник

Застраховка за колата и без да я ползваме

04.07.2012
Кодексът за застраховането постановява, че договор за задължителна застраховка "Гражданска отговорност" е длъжен да сключи всеки, който притежава...

Дженерали започна да изплаща обезщетения за земетресението край Перник

30.05.2012
Компанията организира незабавно екипи за регистриране на щетите и възможно най-удобните за клиентите начини за информиране.