Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI гр. Хасково получи признание от Дженерали България

03.06.2011
На 17.05.2011г. в Хотел Дедеман Тримонциум Принцес, гр. Пловдив Дженерали България проведе среща-коктейл, на която присъстваха представители на компанията и застрахователни брокери от южна България.

На събитието SDI гр. Хасково получи Грамота за Брокер с най-високи продажби по застраховка Гражданска отговорност за 2010 година. Наградата беше връчена на мениджъра на града г-жа София Стоева от г-жа Диана Манева, член на УС и г-н Борис Чухран, председател на УС на Дженерали.

На срещата бяха представени приоритетите и целите на дейността на Дженерали България за 2011, новите продукти и иновационните въведения. Бяха обсъдени и възможностите за по-добро партньорство между представителствата на застрахователя в южна България и застрахователните брокери.

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.