Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI допринесе за най-ефективната дарителска кампания!

13.07.2015
Кампанията "Да спасим читалище Родина“, организирана от Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), съосновател и член на която е SDI, бе официално обявена за най-ефективната дарителска кампания на 2014 година.
 
Призът бе даден от фондация „Работилница за граждански инициативи” и бе връчен на председателя на БАЗБ.

Победителите бяха избрани от 9-членно жури с председател oмбудсмана на Р. България г-н Константин Пенчев.
 
SDI взе активно участие в кампанията, организирана в знак на съпричастност към пострадалите от природните бедствията през миналата година. Целта на кампанията бе набирането на средства за ремонта на най-голямото читалище в България - "Родина", което се намира в град Стара Загора.
 
За спасяването на читалището, чиято сграда също пострада миналото лято, помогнаха компании от застрахователния бранш и частни дарители.
Успехът на кампанията е доказателство, че ако помагаш с устрем и всеотдайност, резултатите не закъсняват.
 
Членовете на БАЗБ планират организирането на нова благотворителна кампания за 2015 година. Надяваме се тя също да бъде така успешна и да помогне на тези, които имат нужда. Очаквайте подробности скоро.

 

Мисия "Защити своя дом“ завърши с официална церемония и награждаване!

27.06.2016
Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване.

Конкурс за детска рисунка на Мисия "Защити своя дом"

01.06.2016
Помогнете ни да изберем победителя!

SDI - Застрахователен брокер на годината!

25.05.2016
Наградите за брокерите са част от събитието "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината".

МИСИЯ "Защити своя дом" с подкрепата на SDI

05.05.2016
Приключи първият етап на стартиралата на 23 февруари 2016г. МИСИЯ „Защити своя дом”, на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), на която SDI е член и съучредител.