Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

SDI допринесе за най-ефективната дарителска кампания!

13.07.2015
Кампанията "Да спасим читалище Родина“, организирана от Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), съосновател и член на която е SDI, бе официално обявена за най-ефективната дарителска кампания на 2014 година.
 
Призът бе даден от фондация „Работилница за граждански инициативи” и бе връчен на председателя на БАЗБ.

Победителите бяха избрани от 9-членно жури с председател oмбудсмана на Р. България г-н Константин Пенчев.
 
SDI взе активно участие в кампанията, организирана в знак на съпричастност към пострадалите от природните бедствията през миналата година. Целта на кампанията бе набирането на средства за ремонта на най-голямото читалище в България - "Родина", което се намира в град Стара Загора.
 
За спасяването на читалището, чиято сграда също пострада миналото лято, помогнаха компании от застрахователния бранш и частни дарители.
Успехът на кампанията е доказателство, че ако помагаш с устрем и всеотдайност, резултатите не закъсняват.
 
Членовете на БАЗБ планират организирането на нова благотворителна кампания за 2015 година. Надяваме се тя също да бъде така успешна и да помогне на тези, които имат нужда. Очаквайте подробности скоро.

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.