Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Мисия "Защити своя дом“ завърши с официална церемония и награждаване!

27.06.2016

В тържествената зала на Столична община, се състоя церемонията за закриване на кампанията, по време на която се проведоха обучения на близо 500 ученици как да се реагира при различни природни бедствия.

Проведе се и конкурс за рисунка на тема, свързана с предпазването от бедствия и застраховането. Най-добрите творби бяха наградени!
На първо място, спрямо броят събрани харесвания в социалните мрежи, е Юлия Бадова, ученичка в 7-ми клас на 59 ОУ „Васил Левски“.Второто място е за Радостина Петрова, ученичка от 8а клас на 29 СОУ „Кузман Шапкарев“.На трето място в конкурса е Илиян Тодоров, ученик в 7 клас на 59 ОУ „Васил Левски“.Децата получиха пълен комплект материали за рисуване, с които да се подпомогне реализирането на творческия им потенциал.
На събитието, организирано от Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, на която SDI е член и съучредител, съвместно със Столична община, район Сердика и 02 Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, присъстваха представители на застрахователните компании и брокери, дарители в кампанията, директори и деца от училищата, участници в кампанията, както и официални лица, съмишленици на мисията.

SDI получи сертификат за дарение, връчен на г-н Георги Велков, Мениджър офис мрежа от г-н Йордан Велев, заместник председател на БАЗБ.

Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване. Благодарим на всички, които взеха участие в нея!


 

Българските потребители отново избраха SDI брокер!

22.08.2017
За четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

SDI с признание от Булстрад!

21.06.2017
Преди броени дни ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп" раздаде отличия на своите партньори - застрахователните брокери, показали най-добри постижения през 2016 година.

SDI с признание от Дженерали Застраховане!

04.05.2017
SDI брокер беше отличен с награда за най-голям принос в продажбата на застраховки „Злополука, Здравно и Помощ при Пътуване”.

SDI с поредна награда за 2016 година!

28.04.2017
SDI получи признание от Лев Инс за „Най-силен партньор в ритейл бизнеса" през изминалата година!