Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Мисия "Защити своя дом“ завърши с официална церемония и награждаване!

27.06.2016

В тържествената зала на Столична община, се състоя церемонията за закриване на кампанията, по време на която се проведоха обучения на близо 500 ученици как да се реагира при различни природни бедствия.

Проведе се и конкурс за рисунка на тема, свързана с предпазването от бедствия и застраховането. Най-добрите творби бяха наградени!
На първо място, спрямо броят събрани харесвания в социалните мрежи, е Юлия Бадова, ученичка в 7-ми клас на 59 ОУ „Васил Левски“.Второто място е за Радостина Петрова, ученичка от 8а клас на 29 СОУ „Кузман Шапкарев“.На трето място в конкурса е Илиян Тодоров, ученик в 7 клас на 59 ОУ „Васил Левски“.Децата получиха пълен комплект материали за рисуване, с които да се подпомогне реализирането на творческия им потенциал.
На събитието, организирано от Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, на която SDI е член и съучредител, съвместно със Столична община, район Сердика и 02 Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, присъстваха представители на застрахователните компании и брокери, дарители в кампанията, директори и деца от училищата, участници в кампанията, както и официални лица, съмишленици на мисията.

SDI получи сертификат за дарение, връчен на г-н Георги Велков, Мениджър офис мрежа от г-н Йордан Велев, заместник председател на БАЗБ.

Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване. Благодарим на всички, които взеха участие в нея!


 

Мисия "Защити своя дом“ завърши с официална церемония и награждаване!

27.06.2016
Гордеем се, че SDI беше част от тази инициатива и помогна за нейното осъществяване.

Конкурс за детска рисунка на Мисия "Защити своя дом"

01.06.2016
Помогнете ни да изберем победителя!

SDI - Застрахователен брокер на годината!

25.05.2016
Наградите за брокерите са част от събитието "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината".

МИСИЯ "Защити своя дом" с подкрепата на SDI

05.05.2016
Приключи първият етап на стартиралата на 23 февруари 2016г. МИСИЯ „Защити своя дом”, на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), на която SDI е член и съучредител.