Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Компании и брокери отпразнуваха заедно Деня на застрахователя!

11.10.2016
С много музика и празнично настроение застрахователи и брокери отпразнуваха заедно професионалния си празник, организиран от Асоциация на Българските Застрахователи - АБЗ и Българска Асоциация на Застрахователните Брокери – БАЗБ, член и съучредител на която е SDI.

Тържество се проведе в клуб „Студио 5“, а за доброто настроение на гостите се погрижиха водещите Хилда Казасян и Костадин Филипов.

На събитието бяха връчени и наградите на победителите в конкурса „Застрахователи на обществото 2016“.

На първо място бе отличена инициативата „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ - Общо застраховане.
Каузата, която ДЗИ припознава за своя лична мисия, е повече деца да продължат образованието си във висше учебно заведение.

На второ място бе класиран проектът „Сигурен дом за нашите деца“ на Дженерали Застраховане. Компанията дарява по 1 лв. от продажбата на всяка полица „Домашно имущество“, за да могат повече изоставени деца да живеят в семейство.

Националният конкурс на Алианц България за живопис, скулптура и графика бе отличен на третото място.

Общо 13 компании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото 2016“.

Като член на БАЗБ, SDI ще продължи да работи съвместно с останалите членове на асоциацията за утвърждаване на добрите практики в застраховането и стимулиране на дългосрочните инициативи в полза на българското общество.


 

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.

SDI отново e брокер №1!

30.08.2017
И през първото полугодие на 2017г. SDI запазва лидерската си позиция сред застрахователните брокери в България.