Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Клиентите на SDI с Клубна карта са над 300 000!

20.05.2013

Картата SDI с номер 300 000 беше официално връчена на собственика й. Късметлията получи и два подаръка от SDI.
 

На 14.05.2013 г. в офис Кауфланд Липник, гр. Русе г-н Валери Йорданов получи Клубна карта с пореден номер 300 000. Освен картата г-н Йорданов получи и два подаръка от SDI - застраховка Домашно имущество и Застраховка Живот за срок от една година.

Тази карта, както и всяка една клубна карта SDI, дава възможност на клиента да получава отстъпки, когато сключва застраховки в офисите на SDI.

С картата г-н Йорданов ще може да пазарува и в различни търговски обекти, супермаркети и бензиностанции на наши партньори като ползва гарантирани отстъпки.
 
Участието в програма „Клубна карта” е напълно безплатно. Всеки клиент посетил офис на SDI автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна карта. Тя се издава на база попълнено заявление и се изпраща по пощата, като всички разходи са за сметка на SDI.
 
SDI благодари на г-н Йорданов, както и на всички свои клиенти, без които успехът на програма Клубна карта нямаше да бъде възможен.

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.