Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Клиент на SDI спечели лек автомобил от билет на Националната лотария!

31.07.2014
Г-н Кирил Иванов спечели лек автомобил Toyota Yaris след като изтегли билет от играта „Сбъдни мечтите си” на Националната лотария.

Г-н Иванов закупил късметлийския билет с печалба чисто нов автомобил от офис на SDI в гр. София, на паркинга на магазин Кауфланд в ж.к. Банишора.

Щастливецът сподели, че това е най-хубавото нещо, което му се е случвало в близките месеци и че винаги е вярвал, че ще спечели.

Късметлията пожела на всички участници в игрите на Националната лотария да вярват и че се надява всички да спечелят, дори повече от него.

Честито на г-н Иванов!

 

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.

SDI отново e брокер №1!

30.08.2017
И през първото полугодие на 2017г. SDI запазва лидерската си позиция сред застрахователните брокери в България.