Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

01.11.2013Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.


Най-добрата оценка за дейността на застрахователите могат да дадат потребителите на застрахователни услуги. Ето защо победителите в конкурса ще бъдат определени от потребителите чрез гласуване на специално създадения за целта уеб сайт: www.bgzastrahovatel.org

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 26 ноември 2013 г.

Категориите на конкурса  „Застраховател на годината 2013”, в които гласуват потребителите са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”
Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”
Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”
Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обещетения”

Условията за гласуване са следните: Всеки потребител има право да гласува само веднъж във всяка една от  четирите  категории. В случай че не можете да изразите мнение в някои от категориите, можете да датете своя глас само за избрани от Вас категории. С цел да се избегнат манипулации на вота е разработена система за защита при повече от едно гласуване от един потребител.

Членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) ще определят победители в още две категории. Това са:

„Най-иновативен застраховател в областта на новите технологии и въвеждане на нови продукти” и „Застраховател с най-добри партньорски отношения със застрахователните брокери”. Гласуването на членовете на БАЗБ ще се проведе непосредствено преди церемонията по връчване на наградите.


 

Юбилей!

10.03.2014
Днес, 10.03.2014г. се навършват 10 години от създаването на Ес Ди Ай Груп ООД.

Специално предложение за притежателите на клубна карта SDI

16.01.2014
SDI и оптики Grand & Joy Optics представят специално предложение за притежателите на клубна карта SDI, за старт на Новата година!

Стартира първата мобилна версия за Гражданска отговорност

05.12.2013
SDI стартира оптимизирана мобилна версия на сайта си с възможност за сравняване на цените на застраховка Гражданска отговорност и поръчка на полица.

Кой грабна Оскарите в застраховането за 2013 година?

27.11.2013
Армеец, Алианц България, Булстрад Живот, Лев Инс, Булстрад, Ей Ай Джи и Виктория получиха оскари в застраховането за 2013 година