Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

01.11.2013Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.


Най-добрата оценка за дейността на застрахователите могат да дадат потребителите на застрахователни услуги. Ето защо победителите в конкурса ще бъдат определени от потребителите чрез гласуване на специално създадения за целта уеб сайт: www.bgzastrahovatel.org

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 26 ноември 2013 г.

Категориите на конкурса  „Застраховател на годината 2013”, в които гласуват потребителите са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”
Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”
Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”
Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обещетения”

Условията за гласуване са следните: Всеки потребител има право да гласува само веднъж във всяка една от  четирите  категории. В случай че не можете да изразите мнение в някои от категориите, можете да датете своя глас само за избрани от Вас категории. С цел да се избегнат манипулации на вота е разработена система за защита при повече от едно гласуване от един потребител.

Членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) ще определят победители в още две категории. Това са:

„Най-иновативен застраховател в областта на новите технологии и въвеждане на нови продукти” и „Застраховател с най-добри партньорски отношения със застрахователните брокери”. Гласуването на членовете на БАЗБ ще се проведе непосредствено преди церемонията по връчване на наградите.


 

Щети от градушката в гр. София

08.07.2014
Във връзка с градушката, която нанесе множество щети в гр. София Ви предоставяме важна информация за действия по завеждане на щети.

Щети от наводнения

20.06.2014
Пълна информация и съдействие може да получите на нашия безплатен телефон за клиенти 0800 11 300, както и в офисите на SDI.

Вземете 25% отстъпка за нови гуми от DIANA!

23.05.2014
Клиентите ни с клубна карта SDI вече могат да ползват специални отстъпки при нашия нов партньор - центровете за гуми DIANA!

SDI получи специална награда от Булстрад

16.05.2014
SDI беше отличен с наградата за Цялостен принос и най-висок премиен приход за 2013 г.