Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Гласувайте за Застраховател на годината 2013!

01.11.2013Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), съучредител и член на която е SDI, за трета поредна година организира конкурса „Застраховател на годината”.


Най-добрата оценка за дейността на застрахователите могат да дадат потребителите на застрахователни услуги. Ето защо победителите в конкурса ще бъдат определени от потребителите чрез гласуване на специално създадения за целта уеб сайт: www.bgzastrahovatel.org

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 26 ноември 2013 г.

Категориите на конкурса  „Застраховател на годината 2013”, в които гласуват потребителите са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”
Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”
Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”
Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обещетения”

Условията за гласуване са следните: Всеки потребител има право да гласува само веднъж във всяка една от  четирите  категории. В случай че не можете да изразите мнение в някои от категориите, можете да датете своя глас само за избрани от Вас категории. С цел да се избегнат манипулации на вота е разработена система за защита при повече от едно гласуване от един потребител.

Членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) ще определят победители в още две категории. Това са:

„Най-иновативен застраховател в областта на новите технологии и въвеждане на нови продукти” и „Застраховател с най-добри партньорски отношения със застрахователните брокери”. Гласуването на членовете на БАЗБ ще се проведе непосредствено преди церемонията по връчване на наградите.


 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.