Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Днес стартира 45-тата Пролетна конференция на Съюза на математиците в България, която се провежда с подкрепата на SDI

06.04.2016

Радваме се, че имаме възможността да помогнем за развитието на образованието в България!

Конференцията ще се проведе в периода 6-10.04.2016 г. в гр. Плевен под патронажа на г-жа Цецка Цачева, Председател на НС и със съдействието на Община Плевен.

По време на конференцията ще се дискутира ролята на СМБ при решаването на съвременните проблеми на образованието по математика, информатика и информационни технологии в средното училище.

Акцент ще бъде поставен и върху висшето образование по тези дисциплини и особено върху образованието на учителите.
 

Програмата на конференцията ще включва доклади и научни съобщения от областта на математиката, информатиката, информационните технологии и методите за тяхното преподаване и изучаване, както и работа по европейски и български проекти, свързани с образованието.
 

SDI благодари за възможността да помогне за провеждането на тази конференция и пожелава успехи на младите български математици!
 

       


 

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.

SDI отново e брокер №1!

30.08.2017
И през първото полугодие на 2017г. SDI запазва лидерската си позиция сред застрахователните брокери в България.