Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Чисто новият Nissan QASHQAI от Играта „Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY заминава за Пловдив!

03.12.2014

Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева!

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – сезон 6 на радио ENERGY приключи успешно с финал в Sofia Ring Mall!

Екатерина от Пловдив е гордият собственик на чисто новия Nissan QASHQAI. Тя имаше късмета да изтегли ключ номер шест, който отключва голямата награда от състезанието, което се провежда за шести път в България. Освен чисто новата кола Екатерина получи и подарък от SDI брокер – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева.Финалът на риалити състезанието събра 19-те финалисти, техните семейства и приятели, а специални гости в Sofia Ring Mall бяха чаровният Рафи и световната звезда с хитове от 90-те - NANA, които се грижиха за настроението на всички гости и фенове.  
Екатерина Калева, голямата късметлийка на вечерта и печеливш номер шест от играта на радио ENERGY, е от Пловдив. Тя изтегли кутия номер 6 и с нея си спечели луксозния автомобил.
 
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди - сезон 6 през последните месеци. От всички почти 10 000 регистирали се, само 19 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. А там – единствено Екатерина успя да се сдобие с голямата награда. Снимки и видео от събитието може да видите на страницата на радио ENERGY.
 
Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случи благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорството на ОМV Maxxmotion, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД.

 

SDI е големият победител в конкурса Брокер на годината на ЗАД Виктория

09.04.2015
За поредна година застрахователният брокер „Ес Ди Ай Груп“ ООД стана големият победител по програмата на ЗАД „ВИКТОРИЯ“ за стимулиране на застрахователни посредници.

SDI помогна на най-голямото читалище в България

19.03.2015
SDI участва в благотворителната кампания на Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) за ремонт на най-голямото читалище в България - „Родина”.

Чисто новият Nissan QASHQAI от Играта „Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY заминава за Пловдив!

03.12.2014
Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците в МПС!