Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Чисто новият Nissan QASHQAI от Играта „Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY заминава за Пловдив!

03.12.2014

Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева!

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – сезон 6 на радио ENERGY приключи успешно с финал в Sofia Ring Mall!

Екатерина от Пловдив е гордият собственик на чисто новия Nissan QASHQAI. Тя имаше късмета да изтегли ключ номер шест, който отключва голямата награда от състезанието, което се провежда за шести път в България. Освен чисто новата кола Екатерина получи и подарък от SDI брокер – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева.Финалът на риалити състезанието събра 19-те финалисти, техните семейства и приятели, а специални гости в Sofia Ring Mall бяха чаровният Рафи и световната звезда с хитове от 90-те - NANA, които се грижиха за настроението на всички гости и фенове.  
Екатерина Калева, голямата късметлийка на вечерта и печеливш номер шест от играта на радио ENERGY, е от Пловдив. Тя изтегли кутия номер 6 и с нея си спечели луксозния автомобил.
 
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди - сезон 6 през последните месеци. От всички почти 10 000 регистирали се, само 19 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. А там – единствено Екатерина успя да се сдобие с голямата награда. Снимки и видео от събитието може да видите на страницата на радио ENERGY.
 
Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случи благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорството на ОМV Maxxmotion, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД.

 

SDI получи най-високото признание на наградите „20 години Бул Инс”

23.03.2016
SDI бе отличен с най-голямата награда за изключителен принос в категория „Всички видове застраховки“ и получи оригинална статуетка, придружена с грамота.

Честит рожден ден, SDI!

10.03.2016
Днес SDI навършва 12 години!
Благодарни сме Ви за доверието и за всичко, което градим заедно и заради вас!

Кампания МИСИЯ „Защити своя дом”

02.03.2016
БАЗБ, съвместно със СО - район „Сердика“ и  02 Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ стартира информационна кампания.

SDI отново e брокер №1

24.02.2016
За четвърта поредна година компанията затвърди своята лидерска позиция в класацията на застрахователните брокери в България.