Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Чисто новият Nissan QASHQAI от Играта „Изчезвам след 60 секунди” по радио ENERGY заминава за Пловдив!

03.12.2014

Победителят получи подарък от SDI – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева!

Радио риалитито Изчезвам след 60 секунди – сезон 6 на радио ENERGY приключи успешно с финал в Sofia Ring Mall!

Екатерина от Пловдив е гордият собственик на чисто новия Nissan QASHQAI. Тя имаше късмета да изтегли ключ номер шест, който отключва голямата награда от състезанието, което се провежда за шести път в България. Освен чисто новата кола Екатерина получи и подарък от SDI брокер – застраховка на пътниците с покритие от 100 000 лева.Финалът на риалити състезанието събра 19-те финалисти, техните семейства и приятели, а специални гости в Sofia Ring Mall бяха чаровният Рафи и световната звезда с хитове от 90-те - NANA, които се грижиха за настроението на всички гости и фенове.  
Екатерина Калева, голямата късметлийка на вечерта и печеливш номер шест от играта на радио ENERGY, е от Пловдив. Тя изтегли кутия номер 6 и с нея си спечели луксозния автомобил.
 
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди - сезон 6 през последните месеци. От всички почти 10 000 регистирали се, само 19 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. А там – единствено Екатерина успя да се сдобие с голямата награда. Снимки и видео от събитието може да видите на страницата на радио ENERGY.
 
Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случи благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорството на ОМV Maxxmotion, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД.

 

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Дарението от 23 000 лв. е към фондация “Нашите недоносени деца” и ще бъде използвано за закупуване на монитори за кувьози и за консумативи.

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.