Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Българските потребители отново избраха SDI брокер!

22.08.2017
Щастливи сме да споделим, че за четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

Благодарни сме на нашите клиенти и на всички гласували за SDI брокер. Високата оценка, която ни е дадена, ние приемаме с отговорност и обещание за още усърдна работа, с която да оправдаем гласуваното ни доверие и в бъдеще.

„Любимите марки” на българските потребители получиха своето официално признание на специална церемония в хотел Хилтън в София. Събитието беше уважено от представители на над 45 компании, чиито марки взеха участие в тазгодишното издание на инициативата.

В класацията тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 390 марки в общо 39 категории.

През 2018 година потребителската класация „Любимите марки” ще се проведе за 10-та поредна година. По този повод инициаторите на проекта подготвят книга „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията „Любимите марки” през годините.


 

Стартира национално проучване на рисковете в шофьорското поведение

01.06.2018
Експертен екип, сформиран по инициатива на  SDI, ще изчислява Индекс за безопасно шофиране

SDI е "Застрахователен брокер на годината"

31.05.2018
и затвърди лидерската си позиция сред най-добрите брокери в България

SDI с отличия от Булстрад

28.05.2018
За поредна година Булстрад Виена Иншурънс Груп връчи награди по програма „Устойчиво партньорство” на най-успешните застрахователни брокери в България.

SDI взе голямата награда на Generali

21.05.2018
На стилна церемония в столичния хотел Маринела „Дженерали Застраховане” АД раздаде годишните награди на застрахователните брокери, с които работи.