Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Българските потребители отново избраха SDI брокер!

22.08.2017
Щастливи сме да споделим, че за четвърта поредна година SDI  успя да спечели доверието на потребителите и си завоюва челна позиция в категория Застрахователни Компании и Брокери на класацията „Любимите марки”.

Благодарни сме на нашите клиенти и на всички гласували за SDI брокер. Високата оценка, която ни е дадена, ние приемаме с отговорност и обещание за още усърдна работа, с която да оправдаем гласуваното ни доверие и в бъдеще.

„Любимите марки” на българските потребители получиха своето официално признание на специална церемония в хотел Хилтън в София. Събитието беше уважено от представители на над 45 компании, чиито марки взеха участие в тазгодишното издание на инициативата.

В класацията тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 390 марки в общо 39 категории.

През 2018 година потребителската класация „Любимите марки” ще се проведе за 10-та поредна година. По този повод инициаторите на проекта подготвят книга „МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА”. В нея ще бъдат описани маркетинговите стратегии на марките финалисти в класацията „Любимите марки” през годините.


 

SDI помага на родителите, които се грижат за деца с увреждания

12.12.2017
С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания.

SDI с офис в новооткрития магазин ФАНТАСТИКО в Младост 1!

03.11.2017
Тази година нашите партньори от търговска верига ФАНТАСТИКО отбелязват 26 години от създаването си с откриването на най-големия и модерен супермаркет от веригата досега.

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото”!

10.10.2017
Застрахователният бранш в България отпразнува своя професионален празник, който по традиция се отбелязва всяка година на 1-ви октомври.

SDI отново e брокер №1!

30.08.2017
И през първото полугодие на 2017г. SDI запазва лидерската си позиция сред застрахователните брокери в България.