Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Звездите на “ВИП Брадър” и SDI помагат на пет неонатологични отделения в страната!

22.01.2018
Навръх празника на родилната помощ 21-и януари, фондация “Нашите недоносени деца” получи дарение от застрахователния брокер SDI и звездите от “ВИП Брадър 2017” по NOVA, които решиха да зарадват най-малките герои с благороден жест. Всички средства фондацията предоставя за закупуването на апаратура и консумативи за неонатологичните отделения в пет български болници – Първа МБАЛ гр. София, УМБАЛ “Д-р Георги Странски” в гр. Плевен, УМБАЛ гр. Русе, МБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” гр. Стара Загора и МБАЛ “Д-р Иван Селимски” гр. Сливен.

В неделния ден и в подобаваща празнична атмосфера звездите от “ВИП Брадър” Ники Кънчев, Ваня Щерева, Алфредо Торес и Дани Милев и представителят на SDI Лазар Георгиев връчиха символичния “Голям чек за малките герои” на стойност 23 000 лв. на председателя на фондацията Нина Николова. Домакини на събитието бяха директорът на Първа МБАЛ София доц. д-р Цветомир Димитров, както и началникът на неонатологичното отделение в д-р Велимир Симов.

“Щастливи сме, че борбата за живота на преждевременно родените деца се превръща в кауза за обществото и за бизнеса. С тяхна помощ се надяваме повече семейства да оставят трудностите и битката за живота само в спомените си.”, каза д-р Симов.

“От сърце честитим празника на всички, които се грижат за началото на всеки нов живот! Щастливи сме, че благодарение на добри хора можем да дадем принос към по-сигурното и спокойно ежедневие там, където животът започва по-рано и по-трудно.”, заяви Нина Николова, председател на фондация “Нашите недоносени деца”, част от Акселератора на ПРОМЯНАТА 2017/2018 - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.

“С участниците във “ВИП Брадър 2017” и нашите приятели от SDI отново показахме, че истинските звезди в ефира не греят със своите екстравагантности, а със светлината и надеждата, която даряват на другите. Кой, ако не най-малките герои, заслужава повече от всички светлина и надежда?”, попита реторично водещият Ники Кънчев.

“Без колебание избрахме каузата, която с готовност и радост подкрепихме - каузата на преждевременно родените деца. От името на всички колеги и служители в компанията поздравявам лекарите, сестрите и всички останали, които помагат да се появи новия живот за професионалния им празник. Специално поздравявам неонатолозите, които се борят най-много за живота на най-малките герои. Нека знаят, че винаги могат да разчитат на нас.”, каза Лазар Георгиев, прокурист на SDI.
 

Премахване на стикери по застраховка Каско

25.09.2012
Считано от 05.10.2012г. е забранено поставянето на стикери или други индикации върху МПС, указващи наличието на сключена застраховка Каско

Нови, динамично променящи се отстъпки в ЕКО с Клубна карта SDI

28.08.2012
Зареждайте новите високотехнологични и икономични горива в ЕКО с нови, динамично променящи се отстъпки с
Клубна карта SDI

Примерните шофьори с по-евтина Гражданска отговорност, а нарушителите - с по-скъпа?

07.08.2012
Ако причините катастрофа сега, джобът ви ще олекне след година и половина.

Нова директива на Европейската комисия ще изчисти пазара от случайни играчи

16.07.2012
Регулацията на всички продавачи на застраховки ще стане еднаква, a това ще защити клиентите, казва в интервю Ясен Христов, управител и съдружник