Новини

ВАЖНО: Всяка събота между 19:00 и 24:00 ч. системата на Гаранционния Фонд е в профилактика и не е възможно издаването на застраховки Гражданска отговорност и Зелени карти. Възможни са и затруднения при събиране на поредни вноски.

Потребителите избраха SDI за своя любима марка

16.07.2018

SDI брокер оглави категорията „Застрахователни компании и застрахователни брокери“ в потребителската класация „Любимите марки”. 10-тото юбилейно издание на класацията се проведе през юни 2018 г. и в него взеха участие близо 42 200 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.

Любимите марки на българските потребители получиха своето официално признание на специална церемония, която се състоя на 12 юли в Бутик хотел Арена ди Сердика. На събитието бяха връчени 30 статуетки за първо място и над 60 сертификата в отделните категории. „Любимите марки” е единствена по рода си потребителска класация, която дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които са спечелили тяхното доверие, въпреки голямата конкуренция на пазара. За разлика от други подобни инициативи, номинациите в класацията са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии и не се определят чрез жури. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за марките.

„От името на целия екип, бих искал да изкажа специални благодарности на всички наши клиенти и на всички, гласували за SDI. Високата оценка, която ни е дадена, ние приемаме с отговорност и обещание за още усърдна работа, с която да оправдаем гласуваното ни доверие и в бъдеще. Вярваме, че застрахователният брокер е важен консултант при вземането на решение и нашият бизнес модел, ориентиран изцяло към създаване на удобства за клиента, помага на всеки да избере най-добрия за него продукт по възможно най-удобния начин. Амбицията ни е не просто да продължим възходящото развитие на компанията, но и да развиваме нови продукти и дейности, които ще добавят стойност за цялото общество“, коментира Лазар Георгиев, изпълнителен директор на SDI


 

SDI допринесе за най-ефективната дарителска кампания!

13.07.2015
Кампанията "Да спасим читалище Родина“, бе официално обявена за най-ефективната дарителска кампания на 2014 година.

SDI отново е сред любимите марки на българите!

09.07.2015
За втора поредна година SDI е в челната тройка в категорията „Застрахователни компании и брокери”.

SDI с награда в Нощта на Санбернарите!

05.06.2015
SDI беше отличен със специална наградата за „Най-оригинален съвместен продукт” и получи бронзова статуетка, изобразяваща Санбернар.

SDI с поредна награда за 2014 година!

26.05.2015
Компанията получи признание от Лев Инс за добрата си работа през миналата година.